Døre og vinduer udskiftes og vedligeholdes

Er du på udkig efter nye døre og vinduer til din bolig eller virksomhed, eller trænger de nuværende til vedligeholdelse eller reparation? Hos Woodline Byg ApS udfører reparerer og vedligeholder vi alle typer vinduer og døre. Ønsker du helt nye vinduer og døre, er vi også specialister i udskiftning. Fælles for vores arbejde er en kvalitetsbevidst, effektiv og grundig tilgang.

Kompetent rådgivning og vejledning

Vi har mange års erfaring inden for tømrerfaget – og det gælder også døre og vinduer. Erfaringen afspejler sig i vores faglighed, som vi gerne stiller til rådighed i forbindelse med rådgivning såvel som konkret vurdering af, hvilken løsning, der er optimal for dig. Skal du have nye døre og vinduer, er der mange hensyn at tage, blandt andet hvordan de skal spille sammen med boligens arkitektur. Vi tilbyder et bredt udvalg af vinduer og døre, som kan indgå naturligt i enhver bolig- og virksomhedstype. Vi kan også være behjælpelige med udskiftning af døre og vinduer, hvis du skal have nyt tag eller ombygge din bolig. 

En populær løsning er vinduer i træ og aluminium. Den udvendige del af vinduet er dækket af aluminium, som beskytter træet og dermed fjerner behovet for vedligeholdelse. 

Ring til os i dag

Har du spørgsmål til vores produkter og ydelser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på 40 84 98 00. Vi arbejder blandt andet i Vejle, Hedensted og omegn.