Ombyg af bolig | kvalitetsbevidst tømrer i Vejle & Hedensted

Går du med tanker om bygge din bolig om eller bygge til? Hos Woodline Byg ApS har vi mange års erfaring med ombyg, nybyg og tilbyg. Vi er en professionel tømmervirksomhed, der i det daglige er drevet af en kvalitet- og ansvarsbevidst tilgang, som afspejler sig i resultat såvel som proces.

Med speciale i træ er vi i stand til at bygge unikke og funktionelle løsninger til enhver boligtype.

Opnå funktionelle og æstetiske fordele

En ombygning eller tilbygning giver ofte en række fordele, som du ikke har forestillet dig. Først og fremmest giver det ofte mere plads og luft i boligen. Men de funktionelle gevinster står ikke alene. Æstetikken, det ydre, er for mange grunden til, at de ønsker at bygge om eller til – og hos Woodline Byg ApS ved vi, hvordan træløsninger bliver smukke og enestående.

Et utal af muligheder

Skal garagen og værkstedet bygges sammen? Ønsker du dig et udehus eller en terrasse? Er der en bestemt del af din bolig, der kunne se mere passende ud? Mulighederne er mange. I kraft af mange års erfaring hjælper vi gerne med at vurdere, hvad den optimale løsning er. Vi tilbyder også vedligeholdelse tag samt service og udskiftning af vinduer og døre

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Mangler du idéer, har du spørgsmål, eller ved du lige, hvordan din bolig skal se ud i fremtiden, så ring til os på 40 84 98 00. Vi giver et uforpligtende tilbud. Vores kunder befinder sig rundt omkring i Jylland, og vi besøger blandt andet ofte Hedensted og Vejle.

Gavle / Facader