Trænger dit tag til eftersyn? Woodline Byg ApS i Vejle & Hedensted

Er der synlige skader på dit tag, der skal repareres, eller trænger dit tag blot til vedligeholdelse? Hos Woodline Byg ApS er vi specialister i reparation og vedligeholdelse af tagkonstruktioner – uanset type, form, om det er tagsten eller trækonstruktioner, og om det er ude eller inde.

Undgå at små problemer bliver store

En tagkonstruktion holder ikke sig selv. Det er derfor nødvendigt at få tilset tagets tilstand en gang imellem. Der kan være skader og utætheder, der nedsætter tagets funktionsevne og i sidste ende medfører gener hos boligens beboere.

Professionel gennemgang

Hos Woodline ApS kan vi i kraft af mange års erfaring tilbyde en grundig og professionel gennemgang af taget. Gennemgangen tjener til at afdække mindre problemer, før de får mere omfattende karakter. Er problemet allerede omfattende, reparerer vi hurtigt og effektivt med kvalitetsbevidst tilgang. Vores håndværkere er veluddannede i det konkrete arbejde og servicemindede i dialogen med kunderne.

Få svar på dine spørgsmål

På 40 84 98 00 kan du få svar på eventuelle spørgsmål i forbindelse med tagkonstruktion. Du kan også booke en gennemgang, så vi kan få udbedret problemerne hurtigst muligt. Vejle og Hedensted hører til jævnligt besøgte byer.

Vi tilbyder også service på vinduer og døre samt ombyg af din bolig og nybyggeri